Fysiotherapie

Frank Weber en Frank Tuijp zijn opgeleid volgens de laatste inzichten in de therapiewereld en hebben daar omheen hun eigen filosofie gevormd. Ze hebben voor zichzelf het doel gesteld om zoveel mogelijk de combinatie te vinden tussen testen, hands-on-behandelen en oefenen. Iemand moet al na een eerste consult weten waar de oorzaak van het probleem ligt en weten wat er wel en niet mee gedaan kan worden. Dus ‘weten en ervaren’ is wat de patiënten zullen merken wanneer ze onder behandeling zijn bij Gympact Fysiotherapie. Belangrijk vinden Frank en Frank het dan ook dat er tijd genoeg is om de juiste zorg te bieden. Daarom duurt een eerste consult altijd 45 minuten en de vervolgbehandelingen minimaal 30 minuten.

Frank Weber

Hij heeft een achtergrond als atleet en handballer op eredivisie niveau, en is ook werkzaam in de fitnessbranche als personal trainer. Daar heeft hij zich op medisch gebied ontwikkeld, om sporters te kunnen bijstaan bij blessures. Hij is erin gespecialiseerd om blessures aan te voelen en de patiënt zelf zoveel mogelijk te laten ervaren wat hij wel en niet kan, om zo de weg naar herstel zo kort mogelijk te maken.

Frank Tuijp

Frank Tuijp is als sporter actief als tennisser en fervent voetballer. Zijn interesse in fysiotherapie vindt zijn oorsprong in het feit dat hij zelf een ernstige kniekwetsuur heeft gehad en heeft moeten revalideren. Hij vindt het belangrijk dat een behandeling altijd zo actief mogelijk is. Een patiënt moet zo snel mogelijk weer in beweging komen en actief aan de slag met het herstel van een blessure.